log in


 
Partners 
 
M&L-Electronics/Home
Home
 
 

M&L ELECTRONICS BVBA werd opgericht in 1992, als ?technische spin-off? van Pioneer Europe, met als doel standaardproducten om te bouwen en te modelleren naar gepersonaliseerde audiovisuele en/of multimediaproducten voor de eindklant.

Door de prijserosie in de audiovisuele markt werd sinds 1998 de focus verlegd naar het optimaliseren van bestaande energiepakketten. Door gebruik te maken van ultracapaciteiten introduceren wij in onze projecten kwalitatief hoogstaande energiesystemen met een langere levensduur en hogere effici?ntie. Ook het op maat ontwerpen van AC & DC energiesystemen (totaaloplossingen) voor ondermeer hybride voertuigen behoort tot de nieuwe uitdagingen. Toekomstgericht werken wij aan de ontwikkeling van niet-alledaagse systemen die gebruik maken van zon, wind of waterstof energie en gekoppeld worden aan de modernste technologie?n.

Begin 2004 werd M&L ELECTRONICS tevens de exclusieve Belgische verdeler van de ?COMPIT? producten lijn. Met de COMPIT producten bieden wij hoogwaardige kwaliteit aan in herlaadbare batterijen, batterij laders, adapters en pillampen.

M&L Electronics | info@mlelectronics.be | TEL: +32 (0)3 457 98 60 | Mobile: +32 (0)472 644 277
design & code by Wannes Van Gucht | wannes.vg@telenet.be | Mobile: +32 (0)478 587 380